De moeder van een van onze leden gaf onlangs een groot feest voor haar verjaardag en koos ervoor om geld in te zamelen voor Kolabo in de plaats van cadeau’s. En wat voor een cadeau dat voor ons was! Het werd een leuke avond met interessante gesprekken tussen de dansnummers door.

Aangezien de inzameling succesvoller was dan we hadden kunnen dromen hebben we samen met SEP beslist om dit bedrag te gebruiken voor de volgende grote stap die SEP wil nemen, namelijk om een stuk land te kopen in Nairobi om op termijn een centrum voor kinderen met een beperking op te bouwen. Dit centrum zou, naast een therapeutische functie, ook als ontmoetingsplaats fungeren voor de kinderen en hun zorgverleners en families. In de nabije toekomst zullen de eerste stappen hiertoe gezet worden, en deze bijdrage is al een enorme hulp om SEP hierin bij te staan.

Bedankt aan iedereen die aanwezig was voor hun gulle bijdragen, en vooral aan Isabelle voor dit mooi gebaar!

Op 2 juli organiseren we een benefietconcert met de Mexicaanse band Chapulines in Cyriel wijncafé in Nevele. Inschrijven kan hier!

2 gedachten over “Bedankt Isabelle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *