Die zalige zondagen, die worden bij Kolabo een gewoonte. We hadden opnieuw het goede weer aan onze kant, en ondanks dat we moesten concurreren tegen Rock Werchter is het toch gelukt om een gezellige bende samen te krijgen om te genieten van de Mexicaans-geïnspireerde muziek van de Chapulines in de meest gezellige tuin van Nevele en omstreken. Toen de Chapulines een Afrikaans-Mexicaans liedje speelden, was de cirkel rond. 🤝

Bedankt opnieuw aan de Chapulines om voor ons te willen komen spelen, aan Bas en Eva van Cyriel – wijncafe om jullie plekje met ons te willen delen, en aan iedereen die aanwezig was om ons keer op keer met zo veel enthousiasme te steunen. 🙌

Nog eens zin in een zalige zondag?
27 augustus organiseren we een kunst tentoonstelling en verkoop in Zwevegem.

See you there! 🫶

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *