Afgelopen zondag organiseerden we onze tweede benefietwandeling, deze keer in Gent! We hadden een route uitgestippeld langs lokale street art, een kunstenaarsmarktje, veel parkjes en speeltuinen, en gezellige plekjes waar veel mensen nog nooit geweest waren.
Om af te sluiten voorzagen we een warm drankje en zelfgemaakte mandazi (Keniaans gebakje) om terug op te warmen na de koude 5km. Daar konden de wandelaars ook snuisteren in ons marktje voor leuke kerstcadeautjes.

Het was opnieuw een geslaagde namiddag, met enthousiaste deelnemers die aangenaam verrast waren door de route – zelfs de Gentenaars zelf!

Voor degenen die er niet bij konden zijn – niet getreurd, we zullen het herhalen in een iets warmer seizoen. Aan degenen die de koude trotseerde, en ook degenen die van op afstand steunden – bedankt, jullie hebben onze harten verwarmd!

2 gedachten over “Benefietwandeling Gent

 1. Dag Nora,

  Heel fijne actie, de wandeling, en zo te lezen was het heel gezellig.

  Omdat we wat te laat zijn om deze actie te steunen heb ik een kleine bijdrage gestort naar SEP (Kenya, Karolien).

  Hopelijk gaat alles goed met je.

  In ieder geval al een mooi nieuw jaar!

  Veel groetjes,

  Hilde, Marc en co

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *